Για αγορές εντός νομού Μεσσηνίας μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο δίχως άλλες χρεώσεις. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε, ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.

Για αποστολές σε άλλες περιοχές η αποστολή γίνεται με courier( Γενική Ταχυδρομική)  και η χρέωση είναι 1,9 ευρώ η αποστολή, και ΜΟΝΟ 1,4ευρώ η αντικαταβολή εφόσον την επιλέξετε. Για παραγγελίες ανω των 39 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν! Δέματα με μεγάλο όγκο αποστέλλονται με ελτα-courier. Σε κάθε περίπτωση θα σας σταλεί ενημερωτικό mail, προκειμένου να σας πληροφορήσει για το χρόνο παράδοσης.

Η αποστολή παραγγελίας στην Κύπρο είναι +15 ευρώ, ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας. (Πριν την -Επιβεβαίωση & Πληρωμή- της παραγγελίας, επιλέξτε -ΚΥΠΡΟΣ- από τη λίστα -Περιοχή/Χώρα-). Το παραπάνω κόστος αποστολής στην Κύπρο, ισχύει για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά. Σε περίπτωση παραγγελίας με μεγαλύτερο βάρος, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν σας αποστείλουμε την παραγγελία).

Για παραγγελίες εξωτερικού η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο και η επιπλέον επιβάρυνση καθορίζεται ύστερα από συνεννόηση. Σε κάθε περίπτωση γίνεται προσπάθεια για το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες σε όλη την Ελλάδα, εκτός απο ορισμένους νησιωτικούς και δυσπρώσιτους προορισμούς που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να χρειαστεί 1 επιπλέον ημέρα.

Ειδικά για την ΑΤΤΙΚΗ ο χρόνος παράδοσης είναι η επόμενη ημέρα από την παραγγελία σας. ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ-ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΛΤΑ-COURIER ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ.